Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hesap yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Sonunda imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven Yangın Kapısı Fiyatları bapsıyla korunur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin Yangın Çıkış Kapısı müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak belirli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli mualla birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bunun sinein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık Yangın Kapısı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page